RESURSSIT-LIIKETOIMINTA-ALUE

Rakennusprojektit ovat tunnetusti erittäin vaativia. Projektiin sisältyy monia alihankkijoita, työntekijöitä, asiantuntijoita, varoja ja muita resursseja.

Monikansallinen viestintä ja aikataulujen sovittaminen eri tahojen välillä ovat välttämättömiä projektin onnistumisen kannalta.

Projektin toteutukseen tarvitaan Enersensen kaltainen toimija, joka yhdistää tämän monimutkaisen verkoston yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Myös laadunhallinta onnistuu parhaiten tällaisen toimijan avulla.

Haluamme tarjota hankkeellesi parhaan mahdollisen projektiosaamisen ja tiedon. Enersense on rekrytoinnin ja resurssienhallinnan ammattilainen, joka on erikoistunut vaativiin teollisuushankkeisiin. Alaamme ovat erityisesti teolliset rakennusprojektit sekä tuotantolaitosten kunnossapitoprojektit. Löydämme tehokkaimman ja toimivimman, räätälöidyn ratkaisun jokaiseen projektiin.

 


Värväämö on osa Enersensen Resurssit-liiketoimintaa. Värväämö on erikoistunut rakennusalan työvoimavälitykseen Suomessa. Heidän kautta löydät niin työntekijät kuin toimihenkilöt nopeasti ja joustavasti joko käyttämällä Värväämön henkilöstövuokraus- tai rekrytointipalvelua. Tutustu tarkemmin Värväämöön: https://www.varvaamo.fi/

 

HYBRID-PALVELUMALLI

Projektisi keskeiset PALVELUT

JOHTO & HALLINTA
Suunnittelu ja aikataulutus, resurssien hankinta, hallintatoimet työmaalla ja sen ulkopuolella, käyttöönotto

TERVEYS-, TURVALLISUUS- JA YMPÄRISTÖASIAT (HSE)
HSE-koordinointi, HSE-valvonta, 24/7 valvonta, älykäs ratkaisu HSE-hallintaan

TOTEUTUKSEN VALVONTA
Mekaaninen ja sähköinen valvonta, rakennustelineet ja eristys, laitteistojen valvonta, rakennustekninen valvonta

URAKOINTI
Pintakäsittely, hitsaus, sähkötekniikka, konetekniikka

TARKASTUS
NDT-tarkastukset, pinnoitteiden tarkastukset, laaduntarkastukset, hitsaustarkastukset

VALVONTA
Urakoitsijan auditointi, asiakirjojen tarkastus, lupien tarkastus, vastuuvalvonta ja raportoinnin valvonta

Asiakaslähtöiset REKRYTOINTIPALVELUT

Taitava rekrytointiryhmämme tarjoaa parhaat ammattilaiset projektillesi. Enersensen tietokannasta löytyy yli 30 000 ammattilaisen profiilia. Emme ainoastaan etsi ammattilaisia, me myös arvioimme, haastattelemme ja palkkaamme heidät. Lisäksi, me majoitamme heidät ja pidämme huolen siitä, että he ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Työllistämme satoja uusia työntekijöitä vuosittain ja meillä on oikeat työkalut toimia asiakkaiden pääasiallisena yhteistyökumppanina projektin resursoinnissa ja suunnittelussa.

Enersensen KANSAINVÄLINEN VAIKUTUSALUE

Enersensellä on laaja kansainvälinen verkosto vaativissa projekteissa lähes 40 maassa.

Lisäarvoa ASIAKKAILLEMME

• Tarjoamme itseohjautuvat ja taitavat työntekijät tai työryhmät, täsmällisen toteutuksen, pätevät varusteet sekä lailliset todistukset ja luvat

• 100 % tyytyväisyystakuu tarjoamistamme resursseista

• Joustava, tehokas ja kansainvälinen yhteistyökumppani

• Yrittäjäriskien minimointi

• Suuri ja yksityiskohtainen kansainvälinen tietokanta toimialoistamme

• Vaativan ja aikaa vievän HR-prosessin koordinointi

 

COMPETENCE - OUR CORE VALUE

Pätevyys on yksi ydinarvoistamme, ja siksi haluamme löytää oikeat ammattilaiset projektin jokaiseen vaiheeseen. Yhteistyökumppaninamme saat käyttöösi parhaat kansainväliset kontaktit sekä käyttäjäystävällisen projektinhallintajärjestelmän.